Thursday, September 19, 2013

Student Artwork for " Merdeka " .

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Hello , selamat berhujung minggu ya semuanya . Firstly nak cakap " hazabedah sungguh wifi maxis " sekali connect sekali unconnect , macam nak main tarik tali dengan kite pulak . kbai

Request jadi editor dah diterima , yeah ! so kini tugas harus dijalankan dengan sebaik mungkin , alah editor majalah sekolah je , bukan editor lain pun . Since dah ada nikon plus canon cam recorder , diri ini semakin giat aktif dalam dunia fotografi , serius cakap , it was NOT of my hobby , sebab saya bukannya minat cuma sekadar suka-suka . jadi gambar yang diambil bukanlah untuk sesiapa melainkan untuk kepuasan diri sendiri , kalau dekat sekolah saya suka snap gambar sebab it for school magazine .

Yelah , i am the one of school photographer walaupun diri ini sifar tentang fotografi , hanya belajar melalui google sahaja . tapi tak pe , cuti sem nanti saya dah janji dengan papa nak masuk kelas . ok fine cukup .

Sekarang ni , agak sibuk sikit sebab exam dah menjelang . sedangkan mood belajar saya masih kelaut , tapi bila ingat pesanan mak " abang , mak nak jugak pijak pentas nasiruddin terima anugerah abang sekali " yeah walaupun dah selalu naik pentas untuk anugerah adik . so saya kena buat jugak sebab itu harapan mak .

Mama : anak mama boleh ! jangan sia-siakan peluang yang ada .
Kakak : jangan hampakan saya . 
Oh sadis kurasakan haha .

Memandangkan Pra U sekarang taraf-taraf matrik , memang nauzubillah la . Saya pun satu pergi cari maut betul lah kalau masuk pra u tapi tak belajar sungguh-sungguh .
Kbai , doakan kejayaan saya kelak .

 Hasil karya pelajar sekolah saya (cewah ayat macam saya ni cikgu pulak) . hahaa





 The colourful make life more perfect !


 The winner of card kemerdekaan ! yeah love it =)


my school barner =)

I got to go , daaa . feels free like or comment okay .