Thursday, October 24, 2013

Apasal susah sangatttttt

Assalamualaikum semua .

Menaip pakai phone saja , Hari ni dah 24 haribulan , final exam dah dekat . Sekarang makin tengok buku makin stress susah benau ilmu nak masuk .

Sedih pun ada , tahun depan dah takde dah senior . Sebab sayalah yang akan jadi senior pada adik-adik . 


Keputusan uitm intake disember dah keluar , tapi saya tak pergi kot sebab final exam stpm dah dekat . Dah hampir nak tamat pun semester 1 di form6 , rasa rugi pulak kalau pergi walaupun course yang saya minta dah dapat , sekarang ni rasa lain je . Belajar 5 bulan final exam . 


Sekarang mood memang takdak . Takut sebab nak final exam dah. . 

Komen please ? Saya perlukan nasihat anda semua ...