Friday, November 1, 2013

Sibuk yang melampau

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Salam jumaat lagi walaupun dah malam .

Busy yang sangat melampau sampai blog ni kian terabai , tapi berkorban demi pelajaran . Blog pun sayang pelajaran pun sayang , bak kata pepatah kita harus korbankan stau benda yang kita sayang . yeah ! korbankan blog seketika fokuskan pada pelajaran .

20 novomber dah start exam final ,.. saya bukan kemain berdebar . target kali ni biarlah dapat 3 pointer ke atas untuk sem ni , sebab kalau tak memang sia-sia masuk pra u . Trial aritu dah 2.9 ala saya 2.9 je kot mesti korang cakap gitu kan . apapun saya bersyukur sebab saya tak pernah sentuh buku when i was at home . hanya sentuh buku bila disekolah . Dalam beberapa bulan ni je , saya rajin sikit tengok buku . sebab target 3 pointer ke atas exam final ni . hehe doakan saya !


Kadang-kadang tergugat jugak dengar kakak ,sekarang tengah buat master . dekat UTP . selama dia belajar bertahun-tahun , langsung tak pernah kena bayar sebab dapat anugerah dekan . Rasa semangat nak berjaya macam kakak jugak , walaupun level kita cap ayam saja .

Walau apa pun yang berlaku saya tetap kena pasrah ,. tapi harapan tetap ada untuk mendapat kejayaan . Tak mustahil kan ?

Selamat malam ! nanti lepas final saya cuti sebulan , so nawaitu nak spend time hadap blog ni . buat masa ni memang sibuk . maaf ye kawan-kawan sebab tak sempat nak singgah lagi dekat blog kalian .