Monday, November 18, 2013

Oh rindu lah .

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Salam rindu semua .

Eh acane eh nak mula , lama betul tak menaip pakai komputer ni . Sejak dua menjak ni update pakai handphone je , sebab tak sempat nak bukak melalui komputer mahupun laptop . hahaha =D


Tadi lepas solat isyak digerakkan hati untuk update blog . So terus lepas solat tu on pc . awak awak sekalian , tahu tak saya rindu nak baca story awak-awak semua . nak blogwalking bagai . join segmen semua hahaha. so badly missing you guys =(

Mungkin ditakdirkan tuhan saya tetiba tergerak hati nak menulis malam ni , awak ? lusa on 20 november saya dah final exam . Doakan saya ya . mungkin sebab selalunya bila nak dekat exam selalu update blog , mintak maaf semua bagai . So Allah gerakkan hati nak bagi update malam ni . hehehe :)

Yang paling bestnya , selama 3 bulan lagu dekat blog saya tak boleh pasang . and tadi try godek-godek . last-last dapat play yahooooo. Alhamdulillah . Terima Kasih ALLAH .

Sebenarnya banyak sangat benda nak update , gambar dalam kamera melambak . aktiviti sana-sini kemain snap pic , tapi tak sempat nak resize gambar , nak edit . nak transfer pun tak sempat , hahaha .

awak-awak yang baca post saya malam ni , doakan saya ya . And saya jugak nak mintak maaf andai selama menulis ni ada orang tak suka dengan penulisan saya . apapun wish me luck okay .

Salam rindu . oh tak lupa juga pada sesiapa yang ada instagram tu , jemput la singgah ig saya . sebab sepanjang tak update blog , banyak gambar saya update dekat situ . 

searh : CARL LESMANA .

Fighting!


saja letak besar-besar . kasi awak semua ingat saya . nanti saya update lagi . kbai

xoxo : sayaabel .