Saturday, November 23, 2013

Frustrating !

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Hello guys . How are you dear ? Hope you all fine .

I don't know how to start my writing tonight , my mood a bit down . Last night , i talk to mak to have a vacation with my bro to singapore . Sambil travel sambil dia buat keje dia . but you know me lah kan . pantang orang sekat angin . Mintak izin mak , macam nak bagi atau tak 50/50 je . so terus buat muka jebek masuk bilik diam . 

Boleh tu boleh pergi , tapi macam tak sampai hati pulak nak tinggal mak sensorang , sebab adik kena balik ikut keluarga belah babah dia dekat terengganu , so ? aku sebagai anak yang bertanggungjawab is imposible to leaving my mom alone . tadi ?

Masa tengah siap-siap nak outing dengan adik , ex classmate call ajak join camp belia , nawaitu mula-mula tu nak pergi tapi ? duduk kejap terima call pulak dari bos . Bos tanya pasal kerja untuk bulan dua belas ni  . hah amekaww so . aku decide tak nak pergi mana-mana , so lepas habis final exam on 25 ni bulan dobelas tu aku ingat nak start keje , kot ? tapi tak confirm lagi nak ke tak hahaha bak kata oghanggg cari duittt sikit . 

Then bila keje sebulan nanti , hasil duit tu , aku nak bagi dekat mak . hoho sebab itu gaji pertama aku nanti . hahaha . alah sebulan je weyh , sebab cuti sem 1 aku sebulan je . hahahaha

K lah . mood melancong pergi universal studio hancus(tapi tetap pergi jugak , lambat sikit je) . Mood pergi camp belia hancus . Mood balik kl pun hancus ( tapi ada cuti nanti aku tetap balik jenguk abah ) . Mood kerja ? oh melamapau $$$$$$$$$$$ duit woi . hahaha . kerja cari pengalaman sebab kalau ikut mak abah , haram jadah dia tak bagi aku kerja . tapi dengan rayuan . aku siap bandingkan dengan kawan aku lagi , sebab kawan aku semua pandai berdikari , hahahaha so dapat le aku kenal apa itu kerja . Macam best je .` bukan apa , aku nak kenal jugak duit aku sendiri  , dan bagi orang tua rasa duit aku kerja . alah kerja gaji cinonet je kot , tapi ? Janji aku dapat belanja mak abah aku sesuatu . ngeh3 .


hadap buku dekat bawah ni , begitu banyak dugaan . serius aku anti sejarah , tapi sebabkan cita-cita nak jadi lawyer , kena terima kenyataan weyh !

Novel ni pulak bekalan kalau kerja nanti sambil layan customer sambil buat muka dont know baca nobellls .

Thanks for reading baby =)