Friday, November 29, 2013

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Kulit Lebih Gebu Dan Flawless Dalam 14 Hari



Sana sini orang ramai heboh perkatakan kehebatan Ephyra. Ramai blogger yang sudah mencuba Ephyra dan rasa sangat berpuas hati dengan hasil bagus produk ini. Ephyra semakin dikenali dan diyakini oleh ribuan pengguna.



Tetapi apakah itu Ephyra? Ada yang bertanya, krim ke? Pil ke? Ephyra adalah produk minuman supplemen tambahan yang sangat sedap untuk  kecantikan dan kesihatan tubuh badan yang bermula dari dalam. Ephyra didatangkan dalam bentuk serbuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul alam semulajadi di seluruh dunia, kolagen terhidrolisis ikan laut dalam, L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.



Dengan ribuan testimoni yang meyakinkan, telah menambat hati ramai pengguna Ephyra. Mengapa Ephyra sangat berkesan? Sudah tentu kerana formula hebatnya yang mengandungi 9 bahan alam semulajadi berkualiti tinggi bergred super AAA. Ephyra bukan hanya produk kolagen semata-mata, tetapi Ephyra adalah formulasi rumusan minuman antioksida yang terbaik untuk kecantikan dan kesihatan anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, untuk lelaki  juga wanita semestinya. Ephyra disahkan selamat dan berkesan serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia beserta disahkan Halal oleh JAKIM.



Testimoni boleh dicipta, pengalaman boleh direka, gambar boleh diubah dan pelbagai lagi. Tetapi testimoni dari pengguna setia Ephyra memang tidak boleh disangkal lagi. Kalau anda google "testimoni ephyra" atau "review ephyra", anda akan lihat banyak review hebat perkongsian dari ribuan pengguna Ephyra.



Jika anda ada masalah kulit kusam, kedutan, jerawat, jeragat, sakit sendi, tumit merekah, kulit kering, rambut gugur dan sebagainya, jangan ketinggalan untuk dapatkan penyelesaian anda dengan Ephyra. Jom lihat apakah kelebihannya...
  1. Membantu menjadikan kulit kita lebih anjal, halus dan cerah berseri.
  2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat. 
  4. Membantu memulihkan masalah kulit ekzema (kegatalan dan kemerahan).
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.
  6. Menghindari kita daripada penyakit barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit kerana ianya mengandungi supplemen anti oksidan Astaxanthin.
  7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
  8. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.
  9. Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan.
  10. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhkan kita daripada risiko mendapat sakit jantung.
  11. Membantu seimbangkan tekanan darah.
  12. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan.
  13. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
  14. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakan termasuk faktor usia.
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis.
  16. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik.
Untuk maklumat yang lebih lanjut, sila klik Flyer, Website dan Fanpage.

Bagi memudahkan anda semua, jom kita klik link di bawah, antara testimoni Ephyra yang dipilih dari kalangan blogger.
  1. Masalah kulit muka dan jerawat - klik SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI dan SINI
  2. Masalah period / haid - klik SINI dan SINI
  3. Masalah tumit / tapak kaki - klik SINI dan SINI
  4. Testimoni kuku dan rambut - klik SINI, SINI dan SINI
  5. Testimoni lelaki - klik SINI
  6. Testimoni menyusukan anak - klik SINI
  7. Pelbagai masalah lain - klik SINI
Kulit yang sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam satu produk kecantikan dan kesihatan. Ephyra terbukti berkesan. 




Jom dapatkannya sekarang...

Official Websitewww.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com




Giveaway ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 2,387.00. Sila klik SINI untuk join Giveaway ini.

Birthday Prank

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Hai semua, actually i agak janggal untuk menaip, sebab dah lama tak update blog secara formal, tapi i kuatkan semangat nak jugak update .

A past 2 weeks ago , fatin ( birthday boy gf ALSO my bestfriend) plan nak buat birthday prank kenakan si Ilham , okay i repeat birthday boy nama dia Ilham , or Am . Tarikh lahir ilham ni jatuh pada 28 November, tapi weols prank dia on 27 November , perancangan asal nak buat 28 tapi fatin kena balik Uni dia sebab ada urusan on 28 tu, so pasrah jelah . Nasib umi ilham aka cikgu saya ada haha.

Fatin dah berpakat dengan Umi si ilham ni masa hari ilham buat live show dekat pantai bukit keluang aritu , memandangkan si Ilham sekarang ni sem break so memang tersangat sesuai lah nak kenakan dia, hehehe. Masa , hari berkenaan , Ilham kena kejut bangun awal sebab umi dia cakap kawan umi dia nak datang , and siap masak bagai lagi. Yang bestnya si ilham ni tak notice pun yang umi dia sedang merancang something. hahaha .

On that day , saya terkejut gila sebab saya kena uruskan satu kerja di sekolah , tapi dapat text fatin suruh get ready awal-awal , so saya mintak izin ketua nak balik awal haha. Naib baik dapat kalau tak menangis tak berlagu. Dalam pukul 11 cenggitu , fatin datang rumah amek saya. saya dengan biasanya pakai selipar jepun je awak awak. tu part paling lucu, mana pernah saya pergi rumah orang or somewhere pakai selipar, hahaha.

Sebelum ke rumah ilham tu , singgah kat secret recipe dulu amek kek, actually kami berempat. Saya, fatin , tasha dan sharifah. Geng lelaki dorang tunggu dekat kawasan rumah ilham. So , masa sampai tu hujan . macam arghhh . tapi takpe part nak keluar kereta paling susah sekali sebab semua duk kalut takut basah hahaha , yang bestnya ilham berjaya di prank oleh kami . Hahahaha . Apapun happy bornday mohd ilham sukri . I love you my best buddy. Selama 6 tahun , dia adalah sahabat yang paling cool . tak pernah nak sakitkan hati saya, hahaha. lebiu lebiu . erkkk fatin pun sama. lebiu jugak hahahaha. dorang berdua ni kesayangan saya.

Yang sedihnya , sambut birthday ilham adik beradik dia takde kat rumah , sebab kakak sekarang dekat oversea, bakal doktor. Adik dia pulak ada dekat kl time tu.

Maaf , penulisan kali ni macam anak-anak sikit walaupun dah capai umur 18 . Hahahaha.

 Ni masa ilham menyanyi and on this day lah kami plan nak prank dia hahaha.


 Cheese cake, sebab dia memang suka cheese. by fatin . hahaha


 Motif sangat dia buat muka kiut hehe eksited weyhh nak sambut birthday .hahaha


 birthday boy time ni tengah bekpes , terkejut dengan kehadiran kami . hahahaha



 Ingatkan snow spray tapi kaler oren , hahaha 


 Kawan yang turut serta . thanks friends =D



 Tengok tu , dia tengah eksited makan hahahaha. macam best je sebab prank berjaya.


 Bang , seriusnya muka awak ahahahaha.


 Potong kuihnya , potong kuihnya, potong kuihnya sekarang hehehe =)



 Anak, bakal menantu dan Umi hahaha.


 candid about both of them , yang bestnya ilham pandang kamera saya. yeay !


 Selamat ulangtahun kelahiran yang ke 18 , ngah. saya sayang awak . semoga awak berjaya dunia dan akhirat . be happy =)


 Syahir and hakimi hahaha .


 Saya and mukmin.







 sharifah , mukmin and tasha. hahahaha . 



 Luqman sing a song hahahaha =)


 Ini bisya, sepupu ilham . which is from kl jugak . =D



3 Orang gaji saya. hihihi comel tak kakton =) angkat jari tunjuk best .



 Semoga awak berdua bahagia ke akhir hayat , cett ayat aku dah macam dorang ni atas pelamin . hahaha bak kata umi 3 tahun lagi . tunggu tunggu . hehehe


 Saya sayang mereka berdua =)



 Hai , comel tak kakton versi si fatin hahaha. nah korang tengok kereta si ilham habis kena sembur dek sahabat-sahabat lelaki yang hyperaktif hahahaa



 Okay-okay peluk sikit kereta. tanda sayang . hahaha



Bye awak , ada masa jumpa lagi . Selamat ulangtahun kelahiran . semoga menjadi anak yang soleh buat umi and abah awak. 

Thanks for reading ! actually gambar ni sikit je , sebab malas nak tunggu lambat. laptop lama katakan , hahaha. anyway thanks again .