Friday, May 30, 2014

Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته




ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada yang join..  Segmen ini bermula sekarang dan akan berakhir pada Isnin, 02 Jun 2014 pukul 11:59 Malam sahaja.. LIMA atau mungkin SEPULUH atau mungkin lebih blog akan dipilih untuk direview.. Korang sure tahu apa keistimewaan blog di review kan.. Sama-sama membantu..



Selain daripada itu, seorang TOP REFERRAL akan untuk mendapat saguhati RM 10 atas usaha beliau promote, share dengan kawan-kawan serta join segmen ini.. Cara nak dapatkan TOP REFERRAL? Tentulah kena join segmen ini, lepas share link entri korang di Facebook ke, Twitter ke, group-group yang ada di Facebook ke kan..

    Syarat : -
    1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
    2. Buat tajuk entri Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI
    3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
    4. Beritahu pendapat anda tentang blog ERAZFADLI.COM dan apa istimewanya blog korang..
    5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
    Pendapat tentang blog ERAZFADLI.COM -
    blog ErazFadli adalah blog yang menarik, why i said that ? sebab blog ni, banyak memberi inspirasi kepada saya sendiri, i started my reading on this blog dah lama since this blog mula-mula terbit lagi same to my blog sendiri in 2011, so pada pendapat saya blog ni memang hebat dengan entry-entry yang sentiasa up to date. pendek kata abang eraz sendiri umpama sifu kepada saya giteww. Ditambah dengan kehadiran baby zara makin menambahkan lagi seri blog ini, dalam erti kata lain blog papa eraz ni HEBAK aaa =)


    Keistimewaan blog sendiri - 
    blog saya, adalah blog biasa yang berkongsi tentang apa yang berlaku pada diri saya sendiri, tentang  kehidupan saya and sometimes i do shares some good tips or guides yang mana boleh dimanfaatkan dalam kehidupan pembaca, bagi saya blog saya adalah blog yang tersangat-sangat biasa dan saya akan slowly menambah baik apa yang kurang di blog saya. sekian =) happy reading.

    # Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..

    4 comments:

    Siti Noraishah Mohamad said...

    gud luck :>

    julia jamaludin said...

    singgah tinjau-tinjau kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    Flawless Sakura said...

    singgah dari segmen yang sama ^^
    good luckkk :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/06/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.htm

    Nor Salmi said...

    Singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html