Friday, May 2, 2014

Solemnization Fazlin & Badruddin (PART1)

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Hai semua, selamat bercuti -- selamat berhari minggu semua.

Okay , aku nak share event yang aku sertai semalam, eh event ke ? tak ah. majlis akad nikah kakak kepada kawan baik aku, fatin-- kira macam kakak aku sendiri lah gitu. tapi malam tu bila aku post gambar dalam facebook gambar pakai baju melayu bagai , ramai mesej aku " nikah tak ajak" yang komen dekat facebook pun apa kurangnya hahaha. yang jelasnya aku lambat lagi lah turn aku tu.

Maybe 25 okay. haha walaupun ada kawan aku yang dah jadi isteri dan suami orang seawal 19 dan 20 . hehehe . Gila gedik ayat , mahu mak baca blog aku memang kena ni hahahaha =)

Okay , semalam aku siap Am amek aku dalam pukul 8 cenggitu , yang jelas aku and esyad kena jadi photographer khas pada malam semalam, and One kena jadi helper kepada esyad gitu. aku tak official lah, kalau esyad dia buat freelance gitu .

Okay , semalam kemain aku nganjing kakngah aku . teruk dia kena bakor dengan aku, walaupun dia kakak kepada kawan aku, tapi dah macam kakak aku sendiri. okay . serius kelako sangat semalam, sebab hilang sejenak masalah aku tahu---

Apapun biar gambar bercerita, tapi kali ni aku akan share sedikit saja gambar atas sebab-sebab tertentu, part 2 nanti mungkin banyak lagi kot. sebab ni guna kamera cinonet aku tu, yang gambar shantekkk shantekk ada dalam kamera esyad .


 My brother, my fast and furious driver , my handsome one , eh tak ! abah aku lagi handsome haha. dia bff saya sejak kecik lagi. thanks am for being my best friend.


 Adik , nama dia suri nur azra. ni tengah testing model lah giteww nak amek sudut apa ntah , kbai aku sifar bab fotografi ,yang aku tahu pegang dslr saja, hahaha 


 Dari hujung , shania di dukung oleh siapa tak pasti, yang jelas keluarga fatin tapi shania nanges hahaha. yang baju ala-ala pink gitu ayah fatin. bos besar gitewww. hehehe 


 Dari tepi , adik farina and fatin , and adik azra.. fatin ni bff aku taw-- tempat menangis teriak bagai hahahaaha


 Yang gemuk ini haruslah aku , makin hari makin besar. tapi aku tetap pertahankan diri aku yang aku kurus hahahaha. 


 Selfie weh , pakai monopod ! sampai orang dekat dapur semua duk ketawa hahahaha


 Dengan dia dia sekali join kitorang selfie . esyad terbaik ahhhh


 Hello brader , am amek gambar time ni okay aku kiut hahahahaaha perasan ni.


 team kitorang malam semalam , kalau aku tahu aku pakai baju i am ___________ jugak . nak order baju ni pun boleh refer instagram (highfive_product) takpun kabo aku ya .


 masa tengah akad tu , aku buat video jadi gambor takdek. eh btw aku mintak maaf sebab gambor , gelap weh . tak guna tol kamera , time ni ahhh nak jadi tak nyala, flash pulak bateri out . yang jelas masa tengah akad aku kemain bantai duk ketawakan kakngah sebab aku selalu kaco kakngah hahaha.


 Okbai , sah sah ! 


 Time ni aku tak tahu dia menangis ke hape, yang jelas dia gembira hahahaha tahniah kakngah .


 bahagia letuww . wewit. selamat pengantin baru kakngah aka nurfazlin hj mohd.


 sarung cincin , okay aku jahat time ni paksa kakngah jadi patung lama-lama hahahahaha .


salam pulak , okbai . end----

Gambar penuh nanti aku update balik , kualiti gambar tak cantik . aku mintak maaf banyak-banyak semua. nanti aku cuba filter balik bila nak upload full nanti , buat masa ni aku masukkan sikit jer, bagi pelengkap blog aku. sebab carl lesmana akan kembali aktif menaip macam dulu okbai assalamualaikum.

Thanks for reading.

1 comment:

cikmisi leen said...

hhaha, hensem abg fast& furious tuhh pun.. haha, musim kawen skang neh, samat pngantin baru lah buat ur sis. #

adanya monopod, gmbar sndiri mlebih2 dri gmbo pngantin ~~ chill! hahaa =P