Wednesday, May 21, 2014

Tired ! final exam.

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Okay , just wanna say i am really tired lately , cause i didn't get an enough sleep . busy . acane eh nak cakap ? yeah this is a final for my sem 2. so kena study hard , tapi aku takdelah hard mana. aku tak tahu nak cakap aaaa. jauh di sudut hati aku, aku rasa sangat busy yang teramat sangat. padahal keje aku makan tido pergi kelas buat homework tu jeee.

Tapi, aku rasa macam waktu berjalan cepat je. aku nak the old of me, yang amek kira setiap apa yang aku lakukan, sekarang aku rasa macam feeling unstabled sajo, sebab banyak berfikir.

Exam. exam. exam. exam . arghhhh . tapi aku jawab exam rilek je, esok final iaitu history exam. mintak-mintak dapat lah A untuk subjek ni, aku penat yang teramat sangat dah. blurttttt .

okbai


me with my eta kevin and his roomate mat.
later aku cerita apa yang terjadi di sebalik gambar ni, cuma aku rasa bangga sebab mat salleh ni cakap dia sayang aku kehkehkeh.

terima kasih . byeeee .
takut weh nak exam, tak ready jerrr rasa.

2 comments:

Shark Kay said...

fuuhh..
kawan ngan mat salleh..
hebat speaking ni gamaknyer :)

Carl Lesmana said...

@Shark Kay speaking tu boleh la sikit-sikit hahaha.