Sunday, January 5, 2014

PRODUK DR. R RESOURCES (review)

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Salam sejahtera semua ,

Ha, ingat tak korang , carl ada janji nak review produk apa yang carl sedang usahakan sekarang . okay  produk yang carl usahakan sekarang adalah bawah KOPERASI DR.R RESOURCES , which is mengeluarkan produk kesihatan tanpa bahan kimia atau produk Bio-natural. Setiap produk kesihatan yang dihasilakan adalah diformulakan sendiri oleh Dr Rais Abdullah yang juga merupakan pengasas kepada syarikat ini. KOPERASI DR. R RESOURCES pula adalah pengedar tetap produk-produk kesihatan DR R RESOURCES .

so , entry kali ni carl nak buat review hasil produk daripada Dr Rais ini , sebab lepas lihat saja testimoni pelanggan , rasa macam " eh , patut cuba ni . kalau sakit " tak salah mencuba , penawar kan ? ikhthiar itu perlu . kalau ada apa-apa pertanyaan berkaitan produk ni , awak boleh :

EMAIL SAYA : tarmiziani95@yahoo.com
whatsapp : 013-6385579

1)      MIRACLE DRINK (RM 399.90)





Miracle Drink (Original)
Miracle Drink adalah minuman berkhasiat yang dirumuskan khas untuk merawat pelbagai jenis penyakit. Miracle Drink mempunyai 5 fungsi khas yang tersendiri kepada badan kita iaitu:

        i.            Meneutralkan darah

Miracle Drink boleh membantu untuk meneutralkan darah dalam badan kita supaya dapat melancarkan peredaran darah. Apabila peredaran darah menjadi lancar, ia akan menstabilkan tekanan darah kita sekaligus membantu untuk mengurangkan masalah hipertensi. Hipertensi biasanya berlaku kerana tahap tekanan dan ketegangan emosi yang tinggi. Minuman berkhasiat ini membantu untuk mengurangkan ketegangan dan tekanan serta menstabilkan kawalan emosi kita, seterusnya membantu untuk hidup dengan lebih baik dan tenang.




      ii.            Peningkatan sel antibodi badan

Miracle Drink membantu untuk memperbaiki sistem imuniti dalam badan. Peningkatan sel anti-bodi akan membantu badan kita lebih kuat untuk melawan sebarang jangkitan penyakit. Apabila sel-sel anti-bodi meningkat, virus dalam sel-sel badan kita akan berkurangan. Disebabkan itu, semua kecederaan termasuklah kecederaan dalaman akan sembuh secara semulajadi justeru melindungi badan kita daripada ancaman mana-mana penyakit.

    iii.            Memecahkan lendir dan kahak

Kebanyakan penyakit seperti asma, resdung serta radang paru-paru adalah disebabkan oleh pengumpulan lendir dan kahak yang berlebihan dalam paru-paru. Lama kelamaan semua lendir dan kahak akan memberi kesan yang buruk kepada organ hati kita dan mengurangkan fungsinya. Miracle Drink akan membantu untuk memecahkan dan mengeluarkan semua lendir dan kahak itu untuk mencegah pengumpulan lendir yang membawa kepada semua masalah seperti asma dan resdung. Kemudian, ia akan mengaktifkan semula organ hati untuk berfungsi dengan baik dan melindungi badan kita daripada penyakit-penyakit lain.

     iv.            Mengaktifkan semula sistem saraf dan juga sistem peredaran darah

Miracle Drink bertindak untuk mengaktifkan sistem saraf dalam badan dan saluran darah sekaligus untuk melancarkan sistem peredaran darah dalam badan manusia. Selain daripada itu, Miracle Drink membantu untuk menghuraikan dan melancarkan saluran darah yang tersumbat seterusnya melancarkan peredaran darah dan menstabilkan denyutan jantung kita.

Sesuai untuk penyakit kencing manis, darah tinggi, kanser, SLE, penyakit saraf, buah pinggang dan lain-lain lagi.


KEISTIMEWAAN MIRACLE DRINK

1.  TANPA BAHAN KIMIA dan tidak mempunyai kesan buruk untuk jangka masa panjang. Produk yang bebas dari bahan kimia semulajadi dan juga bahan kimia sintetik.
2. Tidak perlu ambil secara berterusan, sekiranya bacaan kencing manis sudah kekal normal, tidak perlu lagi ambil Miracle Drink dan juga ubatan yang lain. (jangka masa untuk kembali normal bergantung kepada tahap antibodi seseorang)
3. Sesuai untuk semua penyakit seperti kencing manis, darah tinggi, gout, buah pinggang, kanser dan lain-lain lagi.
4. Boleh diambil sebagai minuman harian untuk semua peringkat usia.5. Minuman nutrisi yang boleh memberi tenaga.

Ha ! kawan-kawan yang bestnya , miracle drink ni didatangkan dengan perisa coklat dan vanila , serius sedap ! 


 MIRACLE DRINK COKLAT
Miracle drink dengan perisa coklat mempunyai fungsi yang sama dengan miracle drink original tetapi perisa ditukarkan kepada coklat. Kandungan coklat didalamnya sesuai untuk mereka yang menghidap hipertensi dan juga stress.







MIRACLE DRINK VANILLA
Miracle drink dengan perisa vanilla merupakan perisa baru yang dikeluarkan oleh pihak DR R Resources. Mempunyai fungsi juga sama dengan miracle drink original tetapi miracle drink vanilla sesuai diambil oleh mereka yang mempunyai kurang berat badan yang ingin menambah berat badan dengan cara yang sihat.






    2)      MASSAGE CARE (RM 99.90)




Massage Care merupakan krim pembakar lemak yang sangat efektif untuk  pembakaran lemak dan lendir yang berlebihan. Ia bertindak untuk mengaktifkan sel lemak dalam badan dan perlahan-lahan sel lemak akan dibakar dan dibuang. Selain itu, krim ini dapat mengaktifkan kembali saluran darah dan sistem saraf supaya ia akan melancarkan peredaran darah. Di samping itu, ia membantu untuk memberi kelegaan kepada masalah kejang otot jika disapu ke kawasan berkenaan. Selain daripada itu, krim ini boleh digunakan pada bahagian dada untuk melancarkan pernafasan.



3)      ANTIVI (RM 199.90)



Antivi diformulasikan untuk membersihkan sebarang luka dan kecederaan. Kebiasaannya, ia boleh digunakan sebagai antiseptik untuk merawat luka-luka pesakit Diabetes. Ia juga sesuai untuk masalah alergi dan ekzema. 300 ML 1 botol.


4)      FEMENINO (RM 139.90)





Femenino dirumus khusus untuk wanita. Ia membantu menjaga dan melindungi bahagian dalaman wanita. Femenino juga bertindak mengaktifkan semula ovari wanita bagi mengatasi masalah-masalah yang berkaitan dengan ovari seperti senggugut, keputihan, haid yang tidak teratur, sindrom ovari polisistik (PCOS) serta juga membantu meningkatkan tenaga dalaman wanita.  Selain itu, Femenino membantu mengaktifkan semula saraf dan melancarkan pengaliran darah.
Tambahan lagi, produk ini juga membantu memekatkan air mani wanita bagi meningkatkan kepuasan dalam hubungan suami isteri serta juga boleh mengatasi masalah ketidaksuburan dikalangan wanita. Femenino disyorkan bagi pasangan yang menginginkan cahaya mata.
Kandungan vitamin dan mineral yang tinggi dalam Femenino menjadikannya amat sesuai untuk wanita hamil sebagai makanan tambahan harian serta boleh membantu menstabilkan tekanan darah  untuk wanita yang mengalami masalah tekanan darah rendah atau darah tinggi.

5)      SUSTANTIVO (RM 129.90)


Sustantivo diformulasikan khusus untuk lelaki. Ia membantu menjaga dan melindungi bahagian dalaman lelaki. Sustantivo bertindak dengan mengaktifkan saluran darah dan saraf serta meningkatkan tenaga. Produk ini juga boleh membantu mengatasi masalah prostat. Ia bertindak dengan mengaktifkan saraf prostat dan mengurangkan pembengkakan pada prostat. Selain itu, Sustantivo juga akan mengaktifkan kembali prostat yang mengecut supaya prostat dapat berfungsi dengan baik untuk memekatkan air mani dan juga untuk melancarkan pembuangan air kencing. Tambahan lagi, Sustantivo juga membantu memanjangkan penis lelaki dengan mengaktifkan saraf dan pengaliran darah pada bahagian penis. Seterusnya, ini akan meningkatkan lagi kepuasan dalam hubungan suami isteri serta membantu lelaki mengatasi masalah lemah tenaga dalaman. Sustantivo membantu mengatasi masalah ketidaksuburan dikalangan lelaki dan sangat sesuai diamalkan oleh pasangan yang inginkan cahaya mata. Boleh juga dijadikan sebagai minuman tambahan harian.

Sustantivo Massage oil diformulasikan daripada campuran pelbagai jenis minyak. Ia khusus untuk menjaga dalaman lelaki. Hubungan suami isteri pasti bertambah ceria dan bahagia.







5)      INTRASITIVO (RM 149.90)


Intrasitivo dirumus khas untuk membantu mencairkan lemak, kolesterol dan menyingkirkan kandungan air yang berlebihan di dalam badan. Lemak yang disingkirkan dari badan akan dikeluarkan bersama najis dalam bentuk minyak dan memberikan bentuk badan yang ideal mengikut ketinggian (BMI). Intrasitivo bukan sahaja dapat membantu  mengurangkan seterusnya membuang lemak dan air yang berlebihan dalam badan. Selain itu, juga berfungsi untuk membuang angina dalam badan, menyingkirkan toksik dan juga asid urik dalam badan. Sesuai diambil oleh penghidap gout.
  


6)      MUSCULINO (RM 119.90)



Musculino diformulasikan bagi mengatasi masalah resdung. Ia bertindak dengan menyingkirkan kahak dan lendir . Oleh sebab itu, Musculino juga berfungsi bagi merawat masalah paru-paru berair kerana Musculino bertindak dengan mengeringkan lebihan cecair di dalam paru-paru. Musculino juga boleh membantu menyelesaikan masalah berdengkur dan penyakit asma dengan menyingkirkan semua lendir yang menyumbat dalam saluran pernafasan. Seterusnya membantu sistem pernafasan agar lebih lancar dan teratur.

 set-set diatas adalah bagus , untuk mereka yang mengalami masalah yang dinyatakan .
untuk melihat testimoni pesakit , rujuk sini 

email your order now : tarmiziani95@yahoo.com
saya akan guide awak-awak secara sihat , inshaALLAH dengan izin ALLAH , semuanya akan sembuh . belum cuba belum tahu kan ?