Sunday, January 19, 2014

Poket Aku Memang Nipis Kali Ini

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Kalau lysaa faizureen buat entry pasal " poket aku memang rabak kali ini " carl nak buat entry seperti tajuk di atas .

Well . hapir rabak , tapi tak rabak . so gantikan rabak dengan nipis . hahahaha .

Setiap bulan wajib manjakan diri dengan shopping . Selalunya kalau bab shopping , ni wajib kena ada mak dan ayah takpun abang or adik sebagai peneman . So , memandangkan sekarang waktu carl lebih tertumpu di hadapan laptop jadi , haritu ada terbaca entri dari blog orang tentang satu website yang memang boleh dipercayai gila . Yang menjual barangan online .

Pada mulanya , carl waswas sangat . boleh percaya ke ? well , belum cuba belum tahu . rasa lebih yakin nak berbelanja since ayah dah pandai ajar anak dia guna kad kredit bagai , hahaha . So semuanya sangat mudah bila adanya master card , visa bagai . Hanya satu click .hahaha

Okay-okay , website yang buat poket carl nipis tu adalah
WWW.NILE.COM.MY

serius , rambang mata eden nak pilih yang mana satu .

Mulanya carl berbelanja bawah rm100 . Untuk kali kedua over rm100 . it's mean this website boleh percaya aaaa . and sangat terbaik .

carl share dekat sini beg-beg ala-ala korea yang carl beli . serius daebak , barang lain awak tengok sendiri dekat website tu eh =)

 Japanesse beg style, harga mampu beli . rujuk website tadi eh .

gambar ciplak mudah.com . nak tunjuk how does the bag looks .


 new british bag style with polo wallet , ni half hasil pembelian carl . carl share dekat sini bag saja , barang lain malu dennn nak share sini hahaha





Ohsem kan shopping kat nile.com.my ni . Banyak yang murah-murah . Cara nak order pun senang and simple :) 

Boleh KLIK SINI untuk lihat cara-cara nak order --->> CLICK THIS !!!

*Tapi , kalau korang stay area KL / PJ , boleh delivery terus ke rumah korang , and bayar masa dapat barang tu jugak dalam tempoh 24 jam dengan Team 24 Hours COD . Terbaik kan ?






So , Kalau nak contact diorang , silalah baca info di bawah ni : 





Website : www.nile.com.my

Hotlink : 1700-818-400 (panggilan dicas pada kadarbiasa)

Email : enquiry@nile.com.my