Thursday, February 20, 2014

I had so much fun !

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Yeah ! I am so happy .

Tak tahu macam mana nak cerita , sebenarnya minggu ni adalah minggu berduka lara saya . Smua orang jadi mangsa saya hahaha . Especially orang yang suka bergurau bodoh dengan saya akan kena smash .

Saya tak ada mood nak bergurau dengan orang . hahaha . tapi sekarang mood dah okay , sebab tu rajin taip entry blog ni . hahaha

Tak nak cakap banyak dah . Yang jelas , lepas ni tak nak dah sedih-sedih . Air mata pun plisss la jangan mudah keluar , hahaha ni tak.... bila ada je orang yang kite sayang nganjeng kita , terus sedih hahaha

and baru perasan , dulu ada jugak dengar pepatah " adik beradik adalah merupakan sahabat yang boleh membuatkan kita gembira"  yeah ! Allah dengar rintihan kesedihan saya , hari ni Allah kurniakan nikmat untuk saya bergembira bersama mereka , ( dua keluarga berbeza) adik beradik keluarga belah mama dan ummi . Bergabung . noted ! haha

First attempt ! eksited . 

Laugh and laugh .


Ini rare . terasa gah . hebat hahaha .

dan
dekat bawah lagi rare .
bemang pegang monopod semua pandang atas , and saya curi amek gambar dorang . hahahahaha
Thanks for reading !