Saturday, July 5, 2014

Buntu : Minta pendapat kalian ?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


First of all, i wanna wish Selamat Berpuasa.
Maaf, lambat wish tapi tak kisah la.


Haritu, kalau kalian tengok story story di blog ni pasal kesedihan sahaja sebab terpaksa berpisah dengan sahabat saya si hazazi, yang meyambung pelajaran/kerja dalam bidang MA.


Semalam, masa habis kelas lepas solat dengan am bagai, balik rumah. Masa balik rumah, adik ada tanya.
"Abang, hari ni awak sedih ke bahagia"

Absolutely sedih, sebab pagi tu ada something yang berkait hati berlaku, so saya tak sempat jawab lagi adik pun cakap.

" abang surat awak dah sampai "

Terkedu, sebab saya memang tak nak surat ni sampai. dulu saya dah tolak spa sebab seseorang, sampai gaduh dengan mak abah bagai.

So, for this time. bila fikir masak-masak semalam saya bukak sesawang spa, terus klik setuju untuk menerima kerja tersebut.

Bukan apa, saya tak nak kecewakan mak abah buat kali kedua, jadi lepas ni saya terpaksa relakan form6 saya. terpaksa lepaskan orang-orang yang saya sayang,

So, saya nak tanya pendapat kalian, adakah saya melakukan keputusan yang betul ?

p/s: takleh tidur malam, terfikirkan apa yang bakal saya lalui lepas ni. masih dalam keadaan taruma.