Monday, July 14, 2014

Apesal

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Hello guys.
I'm so sorry, lately i'm a bit rare update my blog.

Sejak akhir-akhir ni, aku jadi kurang rajin(ayat penyedap rasa) sikit untuk menulis, entah kenapa. Mood jadi takde, aku rajin bukak blog aku. Boleh kata tiap-tiap hari aku jadi penyumbang traffic tetap blog aku. heeee sejak dah ada instagram sekarang ni, aku jadi malas nak bukak laptop mahupun deskstop kalau semata-mata untuk update blog. entah la

Apesal?

Apesal?

Apesal?


kadang-kadang, idea tu mencurah-curah tapi malas tu, kalau dia datang dia punya tahap gaban memang perghhh.

Tapi, aku rindu nak cerita semua benda dalam blog ni,

Okay sebenarnya ceghitaaaanya macam ni--

Since blog aku kena hack aritu aku jadi malas nak update sebab. aku takut nanti makin aku post banyak-banyak entry aku terlupa bahawa blog aku ada penceroboh.

Heran jugak macam mana semua ni boleh berlaku.

So, aku nak pesan dekat korang. Jangan jadi macam aku. Korang kena berhati-hati jaga blog korang sebabnya, blog ni umpama nyawa ketiga gitewww. sebab semua benda we shares in our blog. macam aku sendiri semua benda dalam blog aku adalah pasal life aku, so agak merbahaya sedikit. Bila aku tahu blog aku ada stalker tidak diundang, haritu aku sempat buat privacy seketika untuk blog ni. tapi sekarang, aku lega. sebab there is nothing special on my blog. OKAY


apapun, jangan cuba menyerah kalah dalam aktiviti berblog. aku pun tunggu masa yang sesuai untuk kembali aktif macam dulu. just pretend like nothing has happened jela.


Embedded image permalink