Friday, July 18, 2014

Salam Takziah buat Keluarga Penumpang MH17

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Semalam, gempar jugak dengan berita mh17 yang ditembak jatuh.

Al-Fatihah buat semua penumpang yang beragama islam.

Semalam, aku tak senang duduk. First runsing sebab suami cousin aku pilot mas jugak which selalu jugak gerak ke amsterdam. nasib baik bukan.

Kedua, sepupu perempuan aku yang sedang menuntut di salah sebuah Universiti di Amsterdam balik raya untuk tahun ni. Alhamdulillah, pepagi buta pagi tadi papa dengan paklang dah direct ke subang nak cek semua, call paklang bagai. Alhamdulillah, flight kakak sepupu next day. Mintak-mintak takde pape.

Al-Fatihah.