Wednesday, February 11, 2015

FIRST ENTRY IN 2015 - MY LIFE UPDATE

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Actually i don't know how to start my writing tonight, cause i leave my blog for a month without any post on my blog till the visitors who's visit my blog pm me saying that my blog is berhabuk much =P


Since, i have changed my life style as a student to a worker my life's turn busy day by day. I got to handle of my life by myself, and boleh kata hidup aku 24 hours busy which is siang aku bekerja and malam aku setelkan rumah, anyway aku 19+1 year-old dah ada rumah sendiri yang aku duduk sendiri kena uruskan sendiri, lepastu nak kena uruskan patient aku lagi, anyway i'm NOT a doctor which cucuk cucuk orang but i was like a psikology giteww, well now i'm a worker to ministry of women, family and community developement.


So, my life is a bit busy till i don't have time to updating my blog, jadi malam ni curi-curi sikit masa tidur untuk menulis.


Lifestyle aku sekarang walaupun dah kerja, aku tak rasa aku ni seorang pekerja memandangkan aku pekerja paling muda lah setakat ini dalam skim kerja aku. Kerja aku, bila dapat je off terus berdesup balik terengganu. Cuma kadang-kadang bila rasa malas nak drive aku spend jer weekend aku dekat pahang ni. cause it was take 6 hours from office to mak's house. OK jauh gila.


Rasa macam asing gila sekarang dalam dunia blog, bila berblog seorang diri, aku rasa macam aku taip aku baca sebab mesti readers aku dah bosan bukak blog bersawang ni kan?


Okay, after this. aku cuba untuk meluangkan masa berblog. sekian---

selamat malam.