Friday, December 23, 2016

TERIMA KASIH ZALORAMY


Assalamualaikum chuols semua.

Hari demi hari konon nak update blog, tapi tak berkesempatan memandangkan akhir-akhir tahun ni biasalah banyak kerja harus diselesaikan.


Okay, kali ni nak share dengan korang pasal zaloramy. ihiks
sebenarnya minggu lepas masa aku tengah sibuk dengan exam week peperiksaan berterusan usm, aku terima satu email dari team zaloramy untuk collab dengan zalora.


lepastu, pihak zalora bagi aku vaucer bernilai RM100, pada mulanya aku fikir pabenda aku nak buat dengan vaucer tu, last last aku scroll pages ZALORA  lepastu berkenan dengan barangan dalam tu, so masa nak buat payment tu dia bagi choice untuk guna vaucer.


Aku ponnn -- sila sambung ayat ini =D

apa lagi, terus tebus vaucer tu.
so dapatlah kasut dengan beg, muahahaha lepastu aku pon bajet bajet office tayang kasut aku dekat patient

" amboi encik mizi kasut baru ka "

kang kena sebijik dengan patient aku. ahaks


Image may contain: 1 person


No automatic alt text available.

apapun terima kasih team zalora sebab bagi kepercayaan kepada blog ni untuk collab dengan zalora. nanti jemput la lagi ek. kite suka shopping dekat zalora hahaha.


P/S : thankyou for reading. nanti update lagi.

No comments: