Wednesday, February 10, 2016

RASA JANGGAL UNTUK MENULIS

Assalammualaikum, 

hi korang hi hi hi hi! Intro nampak menarik tak? ke nampak macam newbie yang excited? ah tak kisah la mana-mana. wow rasa cool gila dapat update blog ni after a very long time. tapi the main problem of the world sekarang, Aku rasa janggal gila nak kembali menaip di ruangan blog picisan ni.

Firstly, Alhamdulillah perjalanan hidup di tahun 2016 berjalan lancar walaupun pada awalnya dah ada yang pahit, tapi sebagai seorang yang positif, kita harus bijak berfikir right. Serius rasa macam firsttime tulis blog after sekian lama meninggalkan dunia blog, gara-gara tiada rangkain internet dan banyak luangkan masa dekat instagram.

Well, well. mentang-mentang dah ada instagram, berlagak la sikit. hahaha.
Tengok-tengok balik blog aku ni dah nak masuk 7 tahun, tapi kalau based on post memang lah 6 tahun sebab aku start menulis in 201o sebenarnya tapi dah banyak delete post post lama.


Omaigad. aku sendiri tak sangka aku akan menulis malam ni.
Dulu kemain janji pada diri tak kan berpaling tadah dengan blog, tapi since ada akaun instagram di tahun 2013, aku pun slow slow meninggalkan dunia blog tapi still melakukan bw ke blog blog lain.


Well, life sekarang dah tak macam life dulu dah. dulu zaman bebudak boleh la spend time dengan blog memanjang, tapi sekarang dah masuk alam pekerjaan pun. and and andddd paling penting saiz badan ceq dah besaq gedabak dah. hihi

For a sure. lepasni inshaallah akan kembali menulis seperti biasa, tapi dalam keadaan yang lebih sempoi mungkin.

itew ada dua ig : @carllesmana | @mixieysays jemput ah follow itew hiks.






terima kasih sebab singgah blog itew =)