Sunday, May 22, 2016

PERKASAM DAGING SEDAP SUNGGUH !


Assalamualaikum wbt.

Ya Allah sekian lama tidak menulis di ruangan ini yang mana dulunya menjadi teman setia dikala kebosanan.

Okay, hari ni saya nak review satu produk makanan yang berasaskan daging. Ianya tak lain tak bukan 
PERKASAM DAGING


Akhir-akhir ini, perkasam daging ni sering mendapat nama sering dibicarakan tentang kesedapannya yang umpppp nauzubillah.

Okay, sebab saya dah lama tak berblog jadi hari ni saya kongsikan tentang menu perkasam daging, untuk orang yang seperti saya sebelum ni memang tak pernah dengar pun tentang kewujudan perkasam daging hahaha betapa kurangnya perkembangan dengan isu-isu semasa.

Selama ni saya tahu hanya perkasam ikan, sebab kalau dulu balik kedah tak pun balik pahang selalu orang orang tua bekalkan ikan pekasam, tapi kali ni rare sungguh. saya tahu pasal perkasam ni pun melalui keluarga jugak, first try korang mesti terangkattttt nak order lagi.

Serius sungguh sedap !

Perkasam Daging ini adalah produk anak melayu yang dihasilkan sendiri oleh AL-JEDEN yang mana pekasam ini dihasilkan di bumi kedah. So? meh pakat mai oder ghamai ghamai cewah cakap utagha naaa kihkih. sebab sekali terasa Ya Allah nak lagi.

So nah saya kongsikan beberapa gambar, mana tau korang berminat ke boleh la order :
tapi ingat tau jangan lupa mention

" CARL LESMANA REVIEW " muehehe. 


KINI "PEKASAM DAGING" berada di Kulim 
📢untu
untuk orang-orang depa ni buat cod tau. untuk negeri lain don't worry depa pos. ngeh3 cakap kedah lagi.




Boleh hubungi : 011-29580792/019-6403887
HARGA PEKASAM DAGING
HARGA ASAL RM17.00

Tapi harga promosi bakal Ramadan depa jual harga seperti dibawah.
1 kotak =RM15
2 Kotak =RM30

Caj poslaju hanya RM6 (Semenanjung) , RM10 (Sabah/Sarawak).

1 kotak mengandungi 200g **hidangan 2-3 orang. 

 tengok bekas dia pun dah melting kan? apatah lagi bila dah rasa perkasam ni ya Allah sedapnya.







 sekali try pasti nak lagi.



paling best kalau bangun pagi nak breakfast takdak makanan boleh tibai gak perkasam daging ni dengan roti sebab sedap sangat uols.






thankyou for reading ! nanti itew update lagi tau