Sunday, November 20, 2016

Weekend & Tabiat

Assalamualaikum.
Selamat berhujung minggu.

Alhamdulillah, untuk hujung minggu kali ini dapat jugak balik ke rumah family angkat di kuantan.
Okay, so for this weekend nothing much i did, just bangun tido makan tido balik movie lepastu tido balik.

" hellooo kalesmanaaa oi, next month awak ada exam "

yeah. next month saya ada 4 exam yang nak kena attend iaitu exam subjek universiti. sejak jadi pjj student ni kan, hidup jadi tak aman. ha'ah memang tak aman, rasa macam ya rabbi, terikatnya hidup

pffttt " yang ko gedik nak sambung belajar psaipa kalesmana oi " hahaha.

bila dah terikat ni, nak buat kerja pun rasa, ye ye dak aku boleh buat, selalu saya terdetik dalam hati mende ni tau.

takpa, inshaallah. boleh buat punyalah.


Okay, cakap pasal tabiat la kan.
memang every weekend, saya tak kan pernah ada dekat rumah, cuma kalau dalam sebulan tu adalah satu minggu saya akan stick dekat rumah, kemas rumah, dobi ingggg, basuh ingggg hahaha.

so kan nak cakap pasal tabiat, saya kalau tiap kali balik terengganu jer kan, mesti akan ada orang call
" jie, awak kat mana, nak suruh sign ini, itu, blablabla " hello? aku balik kampung on weekend pun still nak ganggu ke? uwaaaaa.

lepastu kan.
paling tak bestnya, tiap kali saya ada kat rumah tak dak orang pun nak call ke apa ke.
krik krik okay hesteg : #bunyicengkerik

HAHAHA

okayla, have fun on your weekend.

tempek gambo dekat office satu muehehe.

thankyou. xoxo carl lesmana @2016